Medewerker logistiek (flexbasis)

Wie zijn wij?

Elings Craftbeer & Drinks is een dynamische klantgerichte importeur en horecagroothandel die voortdurend meegroeit met de wensen en behoeften van de klant. In de afgelopen 40 jaar is de groothandel uitgegroeid tot een succesvolle servicegerichte onderneming waarin de prijs in evenwichtige wijze samengaat met goede kwaliteit en service. Onze focus ligt voornamelijk op de landelijke distributie en advies en levering van craft beer bij horeca en retail. Met bijna 600 klanten zijn we een belangrijke speler in de markt.

Wie ben jij?

Als logistiek medewerker steek jij graag de handen uit de mouwen. In deze functie help je met het voorbereiden van orders en het (zelfstandig) beleveren van onze trouwe klanten. Je bent flexibel inzetbaar zowel qua taken als beschikbaarheid en beschikt over een klantgerichte aanpak. Het bezit van een B-rijbewijs is een pré maar geen verplichting en het is prettig als je in de omgeving van Diessen woont.

wat ga jij doen?

Klaarzetten en controleren van orders

(Zelfstandig) beleveren van klanten

Magazijn schoon en geordend houden

Uitsorteren van retourgoederen

Overige taken in een logistiekbedrijf

wat bieden wij jou?

Flexibele werkdagen/uren

Afwisselende taken

Werk in een jong en gezellig team

Een passend salaris conform leeftijd

Werken met de beste bieren van NL

Is deze functie iets voor jou?

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of neem contact op via: info@elingscraftbeerdrinks.nl of 013 – 504 19 53 en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent voor ons team!

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 3.