Vacatures en stages

Welkom bij Elings Craftbeer & Drinks, hier zijn we altijd op zoek zijn naar aanstormend talent met een een passie voor de logistieke sector! Als toonaangevende speler in de Brabantse horecamarkt en nationale leverancier op het gebied van craft beer, streven we ernaar om ons team voortdurend te versterken. Gedreven personen die ons willen versterken bij het leveren van de beste producten en klantervaring aan onze trouwe klanten zijn altijd welkom!

Bij Elings Craftbeer & Drinks bieden we niet alleen een dynamische werkomgeving, maar ook kansen voor persoonlijke en professionele groei. Ben jij klaar om je passie te laten zien en deel uit te maken van ons team? Bekijk dan hieronder onze vacatures en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team van gepassioneerde professionals! Staat er geen actieve vacature of stages online? Stuur dan een open sollicitatie.

Vacatures en stages - Medewerker logistiek

Stagiaire logistiek

Tijden in overleg

Op zoek naar een boeiende en hands-on stage in de wereld van logistiek? Dan is dit jouw kans! Bij Elings Craftbeer & Drinks bieden we een stimulerende stage aan waarin jij de mogelijkheid krijgt om te ervaren hoe het er aan toe gaat bij een dranken groothandel en craftbeer specialist van Nederlands topniveau.

Vacatures en stages - Medewerker logistiek
Vacatures en stages - Medewerker logistiek

Medewerker logistiek

Flexbasis

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de logistieke sector? Elings Craftbeer & Drinks biedt een uitdagende mogelijkheid voor een flexibele oproepkracht die van aanpakken weet. Als onderdeel van ons team ben je verantwoordelijk voor diverse logistieke taken, variërend van orderpicking tot (zelfstandige) levering.

OPEN SOLLICITATIE

Bij Elings Craftbeer & Drinks zijn we altijd op zoek naar nieuwe toppers. Ook als we op dit moment geen specifieke vacatures hebben, zijn open sollicitaties meer dan welkom. Heb jij ervaring en motivatie? Laat van je horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!